מפעל "טבע" כפר סבא - חדר אוכל

מפעל "טבע" כפר סבא - חדר אוכל

ניהול תכנון משלב הפרוגרמה לקביעת גודל חדר האוכל בהתאם לסועדים, מטבחי בישול, בתי קירור ושטחי עבודה.
תכנון של כל הדיספלינות, תאום התכנון, הוצאת מכרזי ציוד עד להשלמה מלאה וקבלת טופס 4 למבנה.

המערכות כללו:

  • גילוי אש
  • כיבוי אש
  • מערכות בישול והסעדה
  • תשתיות
  • פיתוח שטח כבישי גישה
  • זרימת כח אדם
  • בינוי
  • קונסטרוקציה
  • מערכות חשמל
  • מערכות מיזוג אויר
  • חדרי קירור
  • תאום תשתיות

Share by: